Altid en behandling, der passer til dig

Som en af Aarhus største tandklinikker tilbyder vi alt fra rutinetjek og kosmetisk tandbehandling til avancerede tandbehandlinger som for eksempel implantater.

Uanset hvad du skal have lavet, ved vi, at jo mere tryg du føler dig, jo bedre en oplevelse får du. Derfor taler vi altid grundigt mulighederne og behandlingen igennem, inden vi går i gang – og derfor har vi nøje beskrevet behandlingerne her.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Her på klinikken tager tandlæger og tandplejere i fællesskab vare på din tandsundhed.

Det sikrer dig det optimale behandlingsforløb:

  • Regelmæssige tandeftersyn hos tandplejeren er med til at sikre dig et sundt og funktionsdygtigt tandsæt – hele livet.
  • Tandplejeren har tid  til en uddybende dialog om behandlingsforløbet.
  • Behandlingen tager udgangspunkt i dine individuelle behov og præmisser og sikrer  forebyggende og bevarende behandling.
  • Du får individuel rådgivning og vejledning om mundsundhed og dens indflydelse på andre sygdomme i kroppen.
  • Du får taget begyndende tandsygdomme i opløbet og kan spare tusindvis af kroner på dyre behandlinger.

Nedenfor  finder du en  oversigt over alle vores behandlingstilbud og moderne udstyr.

3D Bidmåling
3D bidmåling er en behagelig og uhyre præcis måde at måle dit bid – som en del af diagnose og behandling.
3D Scanner
Med en 3D scanning af dine tænder slipper du for det traditionelle og ofte meget ubehagelige silikone-aftryk, når du skal have lavet kroner og broer.
Hvide tænder med tandblegning

Blegebehandlingen udføres af højt uddannede og professionelle behandlere og vi garanterer synlige resultater efter kun lidt over 1 times behandling.

Implantater / Tandimplantater

Få dit smil og din livskvalitet tilbage Vi er specialister inden for implantater – de kunstige tænder, du har mulighed for at få sat ind, hvor dine naturlige tænder af forskellige årsager, for eksempel paradentose, mangler.

Kirurgi /Tandkirurgi
Tandkirurgi omfatter alle former for kirurgi i mund, kæber og tandkød. Den slags behandlinger udføres kun af tandlæger med speciel erfaring og interesse på dette område.
Parodontose / Paradentose behandling

Parodontose kan ramme alle – og det er ikke altid, den traditionelle forebyggelse med tandbørste, tandtråd og faste rutinetjek kan holde bakterierne væk.

Plast og porcelæn
Plast bruges mere og mere som fyldningsmateriale. Ikke mindst fordi det er tandfarvet, så fyldningen ikke ses.
Rodbehandling

Rodbetændelse opstår i de fleste tilfælde ved, at en tands nerve dør på grund af bakterieindtrængen som følge af et stort hul (caries) eller på grund af et slag på tanden.

Tandkroner og tandbroer

Bevar dine tænder længst muligt! Investerer du i kroner og broer til dine tænder i tide, får du større glæde af dem i længere tid.

Tandlægeskræk

Ekstra tilbud til dig med tandlægeskræk Vi har stor forståelse for, at tanken om en tandbehandling kan give et sug i maven eller det, der er værre. Derfor vil vi gerne hjælpe dig på 3 niveauer.

Tandregulering / tandretning

Tandregulering er ikke kun for de unge. Med nye fleksible tandreguleringsløsninger kan de voksne nu også være med - og lade være når det er nødvendigt...

Tilretning af bid
Få et perfekt bid! Nogle mærker intet til et skævt bid, andre slider og knækker måske deres tænder og andre igen oplever ubehag, får smerter i hoved og nakke og på længere sigt problemer med kæbeleddet. Derfor skal et skævt bid rettes