Tandlægeskræk

Tandlægeskræk

Lad os være ærlige. Det er de færreste, der kan lide at gå til tandlægen – MEN derfor kan det godt blive en god oplevelse alligevel!

Tandlægeskræk

Lad os være ærlige. Det er de færreste, der kan lide at gå til tandlægen – MEN derfor kan det godt blive en god oplevelse alligevel!

Hvad sørger vi for?

Behandling i et roligt miljø med erfarne tandlæger, hvor vi har fokus på at hjælpe dig.

Grundig information om behandlingerne.

Smertefri behandling.

At du har kontrol med, hvad vi laver – også under en eventuel behandling.

Du har mulighed for musik eller film på fladskærm i loftet.

Der kan gives beroligende akupunktur.

Hvad kan du selv gøre?

  • Sig det – vi synes IKKE, du er fjollet!!
  • Sig hvis der er noget, du føler kan hjælpe dig – vi vil så gerne hjælpe dig!
  • Kom til de regelmæssige undersøgelser, så det hele ikke bliver uoverskueligt og få lavet behandlingerne i tide.

Hvad nu hvis det føles helt uoverskueligt?

Har du ikke været til tandlæge i længere tid eller har du udskudt de nødvendige behandlinger, er det vores erfaring, at det kan være svært at tage det første skridt, og måske kan du føle dig flov over situationen.

Vi synes, du er sej, at du kommer afsted, og du skal ikke at være flov over dig selv eller dine tænder. Vi har set det meste, vi dømmer dig ikke, og vi har erfaringen, der gør, at vi kan hjælpe dig med at få de tænder, du drømmer om.

Vi kan i samarbejde med din egen læge udskrive beroligende medicin. Det kan være rart at få lavet et par behandlinger, hvor kroppens alarmberedskab er dæmpet. Ofte er det startskuddet til at kunne overgå til almindelig behandling efterfølgende.

Vi lægger altid individuelle planer, der tilpasses dig, så vi over tid sammen opnår, at du får en god og sund tandstatus, du kan være stolt over og hvor tandlægebesøg ikke påvirker din hverdag.

Vi glæder os til at se dig!

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Rosensgade

86 19 17 11

Rosensgade 14, 8000 Århus C

Skejby

86 10 98 11

Skelagervej 7, 8200 Århus N

Hasselager

86 28 45 15

Hovedvejen 46, 8361 Hasselager

Find os her

Vi har tre klinikker.

Den ene er centralt placeret i Rosensgade 14, midt i byen, tæt på Aarhus Domkirke. Der er parkering ved Dokk1, og hvis du er på cykel, kan du parkere lige uden for døren.

I Skejby er vi placeret i Skejby Centret, Skelagervej 7, 8200 Århus N. Der er parkering lige uden for døren. Bus 1A, 6A og 15 holder lige ved klinikken.

I Hasselager er vi placeret på Hovedvejen 46, 8361 Hasselager. Der er parkering lige uden for døren, og bus 1A holder lige ude foran.