Få det flotte smil som du altid har drømt om med ClearCorrect! ClearCorrect er en nem og effektiv måde at få rettet dine tænder på, uden brug af den traditionelle tandbøjle.

ClearCorrect har flere fordele:

  • Komfortabel tandretning helt uden togskinne
  • Tandbøjlen er stort set usynlig
  • Løbende betaling og dermed økonomisk overskueligt

Clearcorrect er en specialfremstillet plastskinne, der modsat de traditionelle tandregulerings bøjletyper er aftagelig og næsten usynlig for det blotte øje. Behandlingen er hurtig og effektiv og retter dine tænder uden, at du bliver hæmmet af grimme metalskinner eller elastikker, mens behandlingen står på. Behandlingen er ny her i Danmark, men en anerkendt og gennemtestet metode i resten af verden.

ClearCorrect har vist imponerende resultater og er en effektiv behandling af skæve tænder, overlappende tænder, tænder med store mellemrum og overbid. Har du dette, kan løsningen med stor sandsynlighed hedde ClearCorrect. Du kan under vores sektion med før og efter billeder se hvad ClearCorrect har udrettet. I enkelte tilfælde vil ClearCorrect ikke kunne flytte dine tænder tilstrækkeligt – men så har vi andre muligheder at tilbyde dig.

Er du i tvivl om dit tandsæt kan rettes?
Eller vil du gerne bestille en uforpligtende konsultation?

Kontakt os på tlf. 86 19 17 11

Så enkelt er det!

1. Bestil konsultation

2. Vi indskanner og analyserer dit tandsæt

3. Du modtager din tandbøjle og behandlingen er igang

ClearCorrect giver flotte resultater!

Før

Efter

Før

Efter

Før

Efter

Priser

INTROTILBUD!
Starter du dit behandlingsforløb inden årets udgang, sparer du 20% på hele forløbet. Tilbudet gælder kun resten af 2018.

Forundersøgelse

500 kr.

Opstartsgebyr

7.500 kr.

Abonnement

Fra 2.000 kr. pr. måned

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en behandling med ClearCorrect?
Hos Aarhus Tandcenter har vi konkurrencedygtige priser. Derfor vil en behandling med ClearCorrect starte på 15.000 kr. for en tandregulering. Behandlingen med ClearCorrect har et opstartsgebyr på 7.500 kr. uanset, hvad du ønsker at få rettet. Dertil er der et konsultationsgebyr på 500 kr., som er medregnet i det samlede beløb. Vil du undersøge, hvad en tandregulering med ClearCorrect vil koste dig og dine tænder, så er du altid velkommen til at ringe til os.

Hvor ofte bør jeg gå med ClearCorrect tandbøjlen?
Når du er i behandling med ClearCorrect tandbøjlen, er det vigtigt, at du følger din tandlæges anvisninger for at opnå det ønskede resultat. Det anbefales, at du bærer tandbøjlen i alle døgnets timer, hvis dette er muligt – kun afbrudt af måltider og når du skal børste tænder.

Hvor lang tid tager behandlingen?
Varigheden af en behandling med ClearCorrect er meget individuel og afhænger af din tandstilling og dine tænders skævheder. En typisk behandling kan derfor varierer mellem 3-24 måneder. Ønsker du et mere konkret estimat for netop dine tænder, så kontakt os på tlf. 86 19 17 11.

Hvordan foregår en ClearCorrect behandling?
En ClearCorrect behandling starter med at du kommer til vores afdeling i Rosensgade. Her lytter vi til dine ønsker og rådgiver dig henimod den rette løsning for dig og dine tænder. Vi scanner dine tænder og udarbejder et 3D-setup, som du kan se inden du beslutter dig, om du ønsker en behandling.

Efter behandlingens opstart vil du hver 7.-14. dag skulle skifte skinnerne på egen hånd. Skinnerne skal skiftes med passende intervaller (disse fastlægger vi personligt til dig). Du vil løbende skulle forbi en af vores tandlæger til kontrol af dine tænder.

Er ClearCorrect tandbøjlen synlig?
ClearCorrect tandreguleringsbøjlen er fremstillet i gennemsigtig let plastmateriale, som er næsten usynlig for det blotte øje. ClearCorrect tandbøjlen er derfor ikke synlig.

Er der garanti for at behandlingen virker?
En tandretning med ClearCorrect påbegyndes med en 3D scanning. Med afsæt i 3D scanningen vil du i samarbejde med vores tandlægeteam udarbejde en skitse, henimod det ønskede resultat. For at du har en ide om hvad ClearCorrect kan udrette, vil vi anbefale dig at tage et kig under vores sektion af før og efterbilleder, fra tidligere patienters behandlinger.

Oplev resultater efter blot 3 måneder