Tandplejer Elvira Holst

Hej. Jeg hedder Elvira Holst, jeg er tandplejer og kostvejleder!

Mit arbejde består hovedsageligt i at behandle og forebygge huller i dine tænder og betændelse i dit tandkød, så du kan bevare et sundt og funktionsdygtigt tandsæt hele livet.

Jeg er uddannet tandplejer fra SKT Aarhus 2005 – i en periode ansat samme sted som undervisningsassistent – derefter udelukkende arbejdet i privat praksis, hvor jeg har opnået stor og bred erfaring i:

  • at undersøge tænder og mundhule
  • at tage røntgenbilleder
  • at stille diagnoser
  • at kunne tilbyde grundig tandrensning samt evt. behandling af parodontitis med evt. bedøvelse, forebyggende fluorlakering mm.

Herudover kan jeg tilbyde vejledning i god mundhygiejne og sunde kostvaner (uddannelse fra Fitness Institut 2017).

Jeg deltager løbende i efteruddannelse og relevante kurser for at holde mig fagligt opdateret og sikre dig den bedst mulige behandling.

Hvad lægger jeg vægt på?

Primært lægger jeg stor vægt på at få skabt en god dialog, idet jeg mener, at den har afgørende betydning for, at vi sammen kan opnå et godt behandlingsforløb. Jeg bestræber mig også meget på at få skabt en god relation til dig, som bygger på gensidig respekt, tillid og aktivt engagement. For mig er det således vigtigt, at du føler dig set, hørt og forstået, men at du også aktivt vælger at tage et medansvar for din egen mund- og tandsundhed.

Hvad står jeg for?

Høj faglighed, kvalitet og god service er i højsædet hos mig. Jeg har fokus på at levere et grundigt stykke arbejde, som jeg med faglig stolthed kan stå inde for. Det betyder meget for mig, at du føler dig tryg og godt tilpas før, under og efter behandlingen. Mit fornemmeste mål er at sikre, at du opnår en god tand- og mundsundhed, som kan bidrage til at øge din livskvalitet og forebygge eventuelle helbredsproblemer.

Hvad kan patienten forvente, når han eller hun sidder i stolen?

Du kan være sikker på, at jeg tager hensyn til dine individuelle behov og ønsker samt behandler dit tandsæt/tandkød med stor omhu og samvittighedsfuldhed, idet jeg sætter en ære i, at du føler, du er i trygge hænder og opnår et resultat, du bliver glad for. Jeg bestræber mig altid på at gøre dit tandplejebesøg til en positiv oplevelse ved at tage tingene i dit tempo og grundigt forklare dig, hvad jeg vil anbefale, at der skal ske. Hvis det viser sig, at du har et stort/komplekst behandlingsbehov, som ligger uden for mit fagområde, vil jeg sørge for at inddrage din tandlæge med henblik på at sikre, at du får lagt den rette behandlingsplan. Du beslutter herefter selv, hvad du vil være med til, men skal selvfølgelig kende eventuelle risici ved at afstå fra behandling. Du kan forvente en skånsom og smertefri behandling i en uformel, afslappet atmosfære, idet jeg er en åben, smilende og lattermild person, som tager sit arbejde meget seriøst.

Uddannelse / kurser

2005: Uddannet som tandplejer fra SKT Århus.

2007: Protesereparationer, patologien rundt på 180 min., cariesdiagnostik og kalibrering for tandplejere og tandlæger samt erosioner – Sommerskole, SKT Århus.

2008: Dansk parodontologisk selskab, forårsmøde – tidlig diagnostik og risikovurdering af parodontitis.

2008: Parodontologi for tandplejere – Dansk Nordenta.

2008: Tandklinikpersonalets uddannelsesdag – Tandlægeforeningen.

2012: Klinisk fotografering – Unident,

2012: Ledningsanalgesi for tandplejere – SKT Århus.

2013: Inspirationsaften med Dürr – Plandent.

2013: Hvordan går det med blegning af tænder – Plandent.

2014: Lette plastreparationer med plast for tandplejere – DentaNet.

2016: Sygdomme og tilstande i de hårde tandvæv, Tandlægeforeningen, Symposium 2016 i Ålborg.

2017: Akupunktur i tandklinikken – Sommerskole, SKT Århus.

2017: Uddannet kostvejleder, Fitness Institute.

2018: Dansk parodontologisk selskab, efterårsmøde – classification of peridontal and peri-implant diseases and conditions, København.

2018: Akutte situationer og førstehjælp, Århus.

2018: Parodontologi i privat praksis, version 1 -Tandlægeforeningen, Gentofte.

2018: Kursusbevis, Den ældre patient – Tandlægeforeningen, Symposium 2018 i Århus.

2018: Dental fotografering – et flersidet redskab til journalisering, behandlingsplanlægning og markedsføring. Cracks, an epidemic or epic failure? Krop, styr dig! Sådan får jeg det bedste frem i anden! – DFA, Fredericia.

2019: Unikke kundeoplevelser, PA-kir. og PA-klassifikation og behandlingsforløb 2019, Århus.

2019: Sandblæsning og implantatpleje – Dansk Nordenta.

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Rosensgade

86 19 17 11

Rosensgade 14, 8000 Århus C

Skejby

86 10 98 11

Skelagervej 7, 8200 Århus N

Hasselager

86 28 45 15

Hovedvejen 46, 8361 Hasselager

Find os her

Vi har tre klinikker.

Den ene er centralt placeret i Rosensgade 14, midt i byen, tæt på Aarhus Domkirke. Der er parkering ved Dokk1, og hvis du er på cykel, kan du parkere lige uden for døren.

I Skejby er vi placeret i Skejby Centret, Skelagervej 7, 8200 Århus N. Der er parkering lige uden for døren. Bus 1A, 6A og 15 holder lige ved klinikken.

I Hasselager er vi placeret på Hovedvejen 46, 8361 Hasselager. Der er parkering lige uden for døren, og bus 1A holder lige ude foran.