Ny patient?

Velkommen til Aarhus Tandcenter, din tandlæge klinik i Århus C. Vi er et dygtigt team af behandlere der kan tilbyde enhver form for tandbehandling. Fra en enkel og omhyggelig tandrensning til den avancerede opbygning af smil og bid. Vi arbejder med stor vægt på æstetik og benytter både almindelige og computerfremstillede kroner og broer. Vi kan tilbyde tandimplantater, tandoperationer m.m. Et smukt smil begynder med en sund mund.

Det første besøg på klinikken

Første gang du kommer hos os bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.

Du  vil blive modtaget af en af vore tandlæger, og der vil være god tid til at I sammen kan snakke om dine forventninger og behov, og til at du kan lære os at kende, og omvendt. At vælge behandler er ofte et spørgsmål om kemi og tillid.

Du må meget gerne komme 10 minutter før aftalt tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet. Du vil blive bedt om at udfylde et spørgeskema med få spørgsmål. Alternativt kan du spare tid ved allerede på forhånd at udfylde skemaet hjemmefra her på hjemmsiden. Klik her for at komme til spørgeskemaet.

For at registreringen kan ske hurtigt og rigtigt, bedes du medbringe gyldigt sygesikringsbevis, samt evt. medicinskema og medicinkort.

Husk at oplyse os, hvis du er medlem af sygeforsikringen ”danmark”, så indberetter vi automatisk for dig.

Du vil blive tilbudt automatisk indkald til det regelmæssige eftersyn, og du kan vælge mellem almindelig post og e-mail.

Journal og røntgenbilleder  kan rekvireres  fra din tidligere tandlæge.

For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling. Du skal føle dig tryg og godt tilpas. Skulle der være noget du ønsker vi gør anderledes, skal du blot sige til, så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.

Se vores mange behandlingstilbud her!