Tandlæge Malte Heinrich

Hej. Jeg hedder Malte, er far til Ellinor, kæreste med Marie-Louise og er ansat tandlæge ved Aarhus Tandcenter siden august 2018.

Som tandlæge har jeg erfaring indenfor alle områder af almindelig tandbehandling, men har de sidste år arbejdet med fokus på flotte, holdbare restaureringer samt planlægning og tilrettelæggelse af gode behandlingsforløb.

Hvad lægger jeg vægt på?

Jeg lægger vægt på kvalitet og godt håndværk, åbenhed og god kommunikation. Tandbehandling er bedst, hvis det ikke gør ondt og lettere med en god relation mellem patient og behandler. Derfor lægger jeg vægt på at informere, afstemme forventninger og sikre god lokalbedøvelse inden behandlingen går i gang. Jeg har en rolig hånd og sørger for, at du kan føle dig tryg i tandlægestolen hos mig. Jeg lægger vægt på at løse alle opgaver, store som små, med fokus på, at det skal holde i mange år fremadrettet.

Hvad står jeg for?

Jeg er ansvarsfuld og rolig. Ved undersøgelser eller forud for behandling vil jeg altid tilbyde dig min ærlige, professionelle mening og rådgivning. Jeg lytter til dine behov og ønsker og vil, så vidt det er muligt og hensigtsmæssigt, altid forsøge at imødekomme disse. Jeg sætter pris på god kommunikation og tager altid telefonen eller ringer tilbage, hvis du har et spørgsmål. Intet er for småt og intet er for stort. Jeg vil altid sørge for, at behandlingen bliver behagelig og resultatet så godt som muligt.

Hvad kan patienten forvente, når han eller hun sidder i stolen?

En behagelig og udramatisk tandlægeoplevelse. Du kan forvente smertefri behandling af højeste kvalitet. Jeg sørger for, at du har fået løst det problem, du er kommet med bedst muligt. Godt tandlægearbejde kræver god tid, og derfor bestræber jeg mig på at afstemme den afsatte tid bedst muligt, så vi undgår stress og jag. Uanset hvilket humør du kommer ind ad døren med, vil jeg gøre mit for, at humøret er højt og stemningen god, når vi er færdige – om det er en halv, en hel eller to timer senere.

Jeg gør meget ud af at informere om, hvad der skal foregå inden behandlingsstart samt undervejs i behandlingen, hvis du ønsker det, så du kan følge med. I min tandlægestol har du altid kontrollen, så dine behov kan tilgodeses undervejs. Et godt behandlingsforløb er i mine øjne et samarbejde. Du får en omsorgsfuld og grundig behandling, uanset om du kommer for at få helt nye tænder eller blot har knækket hjørnet af en tand.

Uddannelse / kurser

2016: Tandlæge ved Aarhus Universitet

2016: Kursusforløb med Tandlægeforeningen i almen privat praksis

2017: Kursus Aftagelig protetik

2017: Kursus Håndtering af den medicinsk kompromitterede patient

2017: Kursus Førstehjælp

2018: Straumanns grundkursus i implantologi

2018: Kursus Æstetiske restaureringer og rekonstruktion efter slid med Thomas Sealey og Alina Ruzanova

2018: Kursus Teleskopprotetik

2019: Dentanet symposium med Pasquel Venutil

2019: Kursus Succes Stairs med Maciek Czerwinski

2019: Kursus Anatomiske fyldninger med Mindaugas Kudelis

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Rosensgade

86 19 17 11

Rosensgade 14, 8000 Århus C

Skejby

86 10 98 11

Skelagervej 7, 8200 Århus N

Hasselager

86 28 45 15

Hovedvejen 46, 8361 Hasselager

Find os her

Vi har tre klinikker.

Den ene er centralt placeret i Rosensgade 14, midt i byen, tæt på Aarhus Domkirke. Der er parkering ved Dokk1, og hvis du er på cykel, kan du parkere lige uden for døren.

I Skejby er vi placeret i Skejby Centret, Skelagervej 7, 8200 Århus N. Der er parkering lige uden for døren. Bus 1A, 6A og 15 holder lige ved klinikken.

I Hasselager er vi placeret på Hovedvejen 46, 8361 Hasselager. Der er parkering lige uden for døren, og bus 1A holder lige ude foran.