Tandplejer Pernille Gade

Hej. Jeg hedder Pernille. Jeg er uddannet tandplejer fra Aarhus Universitet i 2016 og har været ansat i Aarhus Tandcenter siden 2018.

Som tandplejer er jeg med til at undersøge dine tænder og dit tandkød. Ved undersøgelsen kigger jeg blandt andet efter om du har huller, knækkede tænder, slidte fyldninger, tandkødsbetændelse og parodontitis. Skulle det være tilfældet, sørger jeg for at instruere dig grundigt i, hvordan du selv kan være med til at forbedre tilstanden. Hvis der er behov for yderligere behandling, sørger jeg for at henvise dig til den rette behandler, så problemet kan løses.
Mit primære arbejdsområde er undersøgelser og parodontosebehandling, hvor jeg hjælper dig med at undgå og bekæmpe parodontitis. Det gør jeg blandet andet ved at lave en parodontoseundersøgelse, hvorefter jeg grundigt renser dine tænder og tandkødslommer. Herefter instruerer dig i at holde godt rent, således at tilstanden kan forbedres i din mund. Efterfølgende udfører jeg kontroller for at sikre en god respons på behandlingen og det eventuelle videre behandlingsforløb.

Jeg sætter en stor ære i at udføre behandlingen så nænsom og smertefrit som muligt, og derfor kan jeg naturligvis bedøve dig, hvis du skulle have behov for det.

Hvad lægger jeg vægt på?

Jeg lægger stor vægt på, at du skal befinde dig godt i stolen ved mig. Jeg ønsker, at du skal gå fra klinikken med en god oplevelse. Dette forsøger jeg at imødekomme ved at lave en grundig undersøgelse af dine tænder og dit tandkød samt lytte til dine behov og ønsker. Jeg ved godt, at et tandlægebesøg ikke nødvendigvis er noget, man ser frem til, men jeg vil gøre mit allerbedste for at give dig så god, nænsom og smertefri behandling som muligt.

Hvad står jeg for?

Jeg sørger for at være opdateret på den nyeste viden, sådan at jeg sammen med mine kollegaer kan tilbyde den bedste behandling på allerhøjeste niveau. Derfor er jeg meget grundig og omhyggelig under mine undersøgelser og behandlinger og bruger den tid, som er nødvendig. Jeg ønsker at skabe de bedste resultater sammen med dig, således at du er glad og tilfreds.

Du kan hos mig forvente en professionel, men uhøjtidelig atmosfære, hvor der er plads til grin og hygge-snak.

Hvad kan patienten forvente, når han eller hun sidder i stolen?

Når du kommer ind til mig, vil jeg sørge for at informere dig om, hvad jeg laver og evt. spørge ind til tidligere oplevelser hos tandlægen. Dette gør jeg for at kunne klarlægge, om der tidligere har været forhold, der har gjort dig utryg ved tandlægebesøg. Det er meget individuelt, hvad der kan fremprovokere ubehag, og derfor er jeg meget interesseret i at vide, hvordan du lige præcis oplever at gå til tandlæge. Det er vigtigt for mig at skabe et tillidsfuldt forhold til dig, både som patient og person, så du kan føle dig tryg ved at lægge dig i stolen ved mig. Jeg ser det som grundstenen for at kunne tilbyde den bedste og mest optimale tandbehandling.

Uddannelse / kurser

2016: Professionsbachelor i tandpleje – Aarhus Universitet

2018: Dansk parodontologisk selskab, efterårsmøde – classification of peridontal and peri-implant diseases and conditions, København

2018: Akutte situationer og førstehjælp, Aarhus

2018: Dental fotografering . et flersidet redskab til journalisering, behandlingsplanlægning og markedsføring, Cracks, an epidemic or epic fallure? Krop, styr dig! Sådan får jeg det bedste frem i hinanden! –DFA, Fredericia

2019: Unikke kundeoplevelser, PA-kir og PA-klassifikationer og behandlingsforløb v. Mette Rylev, Aarhus

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Rosensgade

86 19 17 11

Rosensgade 14, 8000 Århus C

Skejby

86 10 98 11

Skelagervej 7, 8200 Århus N

Hasselager

86 28 45 15

Hovedvejen 46, 8361 Hasselager

Anmeldelser fra Google

 • review rating 5  Jeg havde en visdomstand som var meget generende. Med kun et par dages varsel fik jeg en tid til både røntgen og operationen. Jeg er meget imponeret over hvor hurtige og dygtige personalet er - meget professionelt.

  thumb Niels Jensen
  7/04/2019

  review rating 5  I over 20 år har Aarhus Tandcenter været min tandklinik. Klinikken er kendetegnende ved professionelt arbejde udført af et team af behagelige medarbejdere. Altid har de tid til at give en god vejledning. Så bedste anbefalinger herfra! Per Rasmussen

  thumb Per Rasmussen
  8/23/2019
 • review rating 5  Absolut den bedste tandlægeklinik! Jeg begyndte for næsten et halvt år siden på Invisalign-behandling hos tandlæge Anne-Marie. Hun er ekstrem faglig dygtig og formår at omdanne ens ønsker til realitet ved at finjustere tænderne ned til mindste detalje. Det kan være overraskende svært at få formuleret, hvordan man ønsker at ens tænder ender med at se ud, men fortvivl ej - Anne-Marie kan læse dine tanker på det punkt 😉. Jeg er stadig i gang med Invisalign-behandlingen og havde oprindeligt tænkt mig at vente med at give en anmeldelse til jeg var færdig, men med Anne-Maries sans for detaljer og grundighed er jeg er overhovedet ikke i tvivl om at slutresultatet bliver eminent. Generelt har mine oplevelser hos Aarhus Tandcenter været aldeles positive. Atmosfæren på klinikken er præget af godt humør og venlighed. Jeg er ligefrem begyndt at glæde mig til at komme til tandlægen. Specielt vil jeg gerne takke Ann og Tina som har hjulpet til i min Invisalign-behandling. De er så søde og har hver især formået at gøre det til en behagelig og tryg oplevelse at sidde i stolen. Kan på det varmeste anbefale Aarhus Tandcenter på Rosensgade.

  thumb katerina bjerre knudsen
  4/24/2020

  review rating 5  Super behandling og rådgivning og altid en rigtig dejlig atmosfære i klinikken . Jeg er MEGET glad for min tandplejer og hendes engagement og indsats-tak for det 😄

  thumb Torben Hedegaard
  7/09/2019

Find os her

Vi har tre klinikker.

Den ene er centralt placeret i Rosensgade 14, midt i byen, tæt på Aarhus Domkirke. Der er parkering ved Dokk1, og hvis du er på cykel, kan du parkere lige uden for døren.

I Skejby er vi placeret i Skejby Centret, Skelagervej 7, 8200 Århus N. Der er parkering lige uden for døren. Bus 1A, 6A og 15 holder lige ved klinikken.

I Hasselager er vi placeret på Hovedvejen 46, 8361 Hasselager. Der er parkering lige uden for døren, og bus 1A holder lige ude foran.