Tandlæge Pernille Tøttrup

Hej. Jeg hedder Pernille. Jeg er uddannet tandlæge fra Aarhus Universitet i 2012 og har været ansat i Aarhus Tandcenter siden december 2017. Jeg har primært beskæftiget mig med tandpleje i privat praksis, men har også gjort mig erfaringer med tre år i børne- og ungdomstandplejen samt i omsorgstandplejen.

I Aarhus Tandcenter arbejder jeg med alle former for moderne tandbehandling.

Jeg har valgt at fokusere primært på behandling af caries (huller i tænderne), plastiske restaureringer samt protetiske restaureringer. Jeg søger for at holde min diagnostiske værktøjskasse ajour og lægger stor vægt på at have en bred viden om de mange typer af behandlinger, vi kan tilbyde i Aarhus Tandcenter.

Hvad lægger jeg vægt på?

Jeg lægger vægt på tillid og faglighed. Jeg vil gerne, at du som patient skal føle dig tryg ved mig og mine behandlinger. Jeg investerer tid i at lytte til de problemstillinger, du præsenterer mig for som min patient. For mig er det altafgørende, at du kan føle dig klædt på til den behandling, vi skal igennem. Det er vigtigt, at du kender fordele og ulemper ved de forskellige behandlingsmuligheder. Min faglige stolthed byder mig, at jeg gør mit bedste hver gang. Omhyggelighed gør, at jeg går glad på arbejde hver dag, og det afspejler sig i mine behandlinger.

Hvad står jeg for?

Jeg står for rettidig omhu for dig og dine tænder. Min fornemmeste opgave er at hjælpe dig til et sundt, funktionelt tandsæt hele dit liv. Jeg vil i et samarbejde med dig sørge for, at du træffer de beslutninger, som føles rigtige for dig, din livsstil og din økonomi.

Hvad kan patienten forvente, når han eller hun sidder i stolen?

Du kan forvente at blive mødt med åbenhed, troværdighed og en uformel atmosfære. Du kan forvente, at jeg altid vil præsentere dig for gode, holdbare løsninger, og at mine behandlinger udføres med præcision og perfektion. Jeg ved, at et besøg hos tandlægen for rigtig mange er forbundet med ubehag. Derfor er det vigtigt, at vi får talt sammen om dine ønsker og behov, så vi sammen kan finde en rytme, som gør, at du kan føle tillid til mig som din behandler.

Uddannelse / kurser

2012: Cand. Odont. Aarhus Tandlægeskole

2012: Ny i praksis – Tandlægeforeningen.

2013: Årskursus – Tandlægeforeningen.

2013: Plastkursus – Tandlægeforeningen.

2014: Farmakologi i praksis.

2014: Cariesbehandling.

2014: Anerkendende kommunikation og sundhedspædagogik.

2015: Årskursus – Tandlægeforeningen.

2015: Helkeramiske restaureringer.

2015: Det slidte tandsæt – bidhævning.

2017: Årskursus Tandlægeforeningen.

2017: Parodontologi i praksis.

2017: Symposium i endodonti – Tandlægeforeningen.

2018: Årskursus – Tandlægeforeningen

2018: Esthetic Dentistry

2018: Symposium – den medicin kompromitterede patient.

2018: Keramiske restaureringer.

2019: Årskursus – Tandlægeforeningen.

2019: Anatomy of a great filling.

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Rosensgade

86 19 17 11

Rosensgade 14, 8000 Århus C

Skejby

86 10 98 11

Skelagervej 7, 8200 Århus N

Hasselager

86 28 45 15

Hovedvejen 46, 8361 Hasselager

Anmeldelser fra Google

 • review rating 5  Absolut den bedste tandlægeklinik! Jeg begyndte for næsten et halvt år siden på Invisalign-behandling hos tandlæge Anne-Marie. Hun er ekstrem faglig dygtig og formår at omdanne ens ønsker til realitet ved at finjustere tænderne ned til mindste detalje. Det kan være overraskende svært at få formuleret, hvordan man ønsker at ens tænder ender med at se ud, men fortvivl ej - Anne-Marie kan læse dine tanker på det punkt 😉. Jeg er stadig i gang med Invisalign-behandlingen og havde oprindeligt tænkt mig at vente med at give en anmeldelse til jeg var færdig, men med Anne-Maries sans for detaljer og grundighed er jeg er overhovedet ikke i tvivl om at slutresultatet bliver eminent. Generelt har mine oplevelser hos Aarhus Tandcenter været aldeles positive. Atmosfæren på klinikken er præget af godt humør og venlighed. Jeg er ligefrem begyndt at glæde mig til at komme til tandlægen. Specielt vil jeg gerne takke Ann og Tina som har hjulpet til i min Invisalign-behandling. De er så søde og har hver især formået at gøre det til en behagelig og tryg oplevelse at sidde i stolen. Kan på det varmeste anbefale Aarhus Tandcenter på Rosensgade.

  thumb katerina bjerre knudsen
  4/24/2020

  review rating 5  Super behandling og rådgivning og altid en rigtig dejlig atmosfære i klinikken . Jeg er MEGET glad for min tandplejer og hendes engagement og indsats-tak for det 😄

  thumb Torben Hedegaard
  7/09/2019
 • review rating 5  Jeg bliver altid behandlet godt af alle. Med det samme, jeg træder ind i receptionen er der altid venlige medarbejdere. Min tandplejer Tina som behandler mig ca. Fire gange om året pga mit tandkød er så dygtig, at alt er blevet bedre.. og jeg er meget taknemmelig. Hun er venlig, sød og har den fornødne empati. Dette gælder iøvrigt også de andre hos Tandlægerne i Rosengade. Når man er over 70, så ved man godt, hvad en god tandlæge er. Vi har nemlig oplevet lidt af hvert... det kan jeg i hvert fald skrive en “sjov” (hvis man kan kalde det det) bog om.. så hvis nogen sidder med den samme angst for tandlæger som jeg, så besøg Aarhus Tandcenter i Rosengade..

  thumb Anni Lenora Heidemann Vedholm
  7/14/2019

  review rating 5  Som altid gennem de sidste 29 år - en særdeles venlig, professionel behandling. Kan varmt anbefale klinikken.

  thumb Birgit A. Mølhave
  7/12/2019

Find os her

Vi har tre klinikker.

Den ene er centralt placeret i Rosensgade 14, midt i byen, tæt på Aarhus Domkirke. Der er parkering ved Dokk1, og hvis du er på cykel, kan du parkere lige uden for døren.

I Skejby er vi placeret i Skejby Centret, Skelagervej 7, 8200 Århus N. Der er parkering lige uden for døren. Bus 1A, 6A og 15 holder lige ved klinikken.

I Hasselager er vi placeret på Hovedvejen 46, 8361 Hasselager. Der er parkering lige uden for døren, og bus 1A holder lige ude foran.