Tandplejer Stefan Kristensen

Hej. Jeg hedder Stefan. Jeg er uddannet som tandplejer i Aarhus i 2004 og startede hos Aarhus Tandcenter i Rosensgade i 2017. Flere kender mig måske allerede fra tidligere, da de flyttede med mig fra adressen på Store Torv, hvor jeg havde været ansat siden 2008, inden klinikken dér sluttede sig sammen med Aarhus Tandcenter.

Du vil møde mig på klinikken, når du kommer til tjek af dine tænder, enten akut eller rutine, hvor jeg med min uddannelse er specialiseret i at diagnosticere sygdomme i tænder og tandkød. Jeg vil hjælpe dig med at forebygge fremtidige tandproblemer ved at finde og instruere dig i de bedst egnede hjælpemidler, du selv kan bruge i dagligdagen.

Jeg renser også dine tænder, om enten det bare er lidt misfarvninger fra kaffen, mere genstridig tandsten eller decideret parodontitisbehandlinger. Skulle du have brug for det, kan jeg også lægge bedøvelse for en mere behagelig oplevelse.

Hvad lægger jeg vægt på?

Jeg lægger meget vægt på at være grundig og omhyggelig med mit arbejde. I forbindelse med undersøgelserne går jeg meget op i at informere dig om tændernes generelle tilstand og behandlingsbehov. Jeg informerer dig om, hvilke æstetiske og/eller funktionelle muligheder, der er, og hvad eventuelle behandlinger vil indebære, så vi sammen kan lægge den bedste plan for, hvordan du kan få og bevare et godt smil og gode tænder resten af livet.

Også i forbindelse med tandrensninger og parodontitisbehandlinger er jeg meget bevidst om at være grundig og få fjernet både de belægninger, du selv har bemærket, men også de mere skadelige som kan gemme sig i tandkødslommerne, samt at gennemgå hvor og hvordan du selv kan hjælpe med til at holde tandkødsproblemer væk.

Jeg ønsker, at du efter endt behandling føler dig tilfreds med resultatet samt rustet og motiveret til at fortsætte et godt vedligehold hjemme. Dette vil i sidste ende give det bedste resultat.

Hvad står jeg for?

En tryg og tillidsskabende behandling hvor jeg bestræber mig løbende på at vedligeholde mine kompetencer og lære ny viden inden for faget, for at kunne give den bedste kvalitetsbehandling. Jeg er af den overbevisning, at jo mere viden du har om dine egne tænder, jo mere motiveret er du for at passe dem, og sammen vil vi kunne nå det det ønskede mål.

Hvad kan patienten forvente, når han eller hun sidder i stolen?

Kommer du ind til mig, vil du opleve mig som en meget rolig og tålmodig person. Du kan forvente, at jeg i så vidt muligt omfang vil tage hensyn til dine ønsker og behov i forbindelse med din behandling ved mig. Jeg vil altid spørge, om du har noget, du selv ønsker, at vi skal se på, og ellers vil jeg give dig god information om, hvad planen er inden vi går igang.

Da Aarhus Tandcenter går ind for at specialisere tandlæger og tandplejere til bestemte opgaver, vil der ved visse problemstillinger være behov for at hente andre behandlere ind for at de kan give deres vurdering, men ofte vil du kunne få klarhed over plan og pris allerede samme dag.

Uddannelse / kurser

2004: Uddannet tandplejer med autorisation fra SKT Aarhus

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Rosensgade

86 19 17 11

Rosensgade 14, 8000 Århus C

Skejby

86 10 98 11

Skelagervej 7, 8200 Århus N

Hasselager

86 28 45 15

Hovedvejen 46, 8361 Hasselager

Anmeldelser fra Google

 • review rating 5  Jeg bliver altid behandlet godt af alle. Med det samme, jeg træder ind i receptionen er der altid venlige medarbejdere. Min tandplejer Tina som behandler mig ca. Fire gange om året pga mit tandkød er så dygtig, at alt er blevet bedre.. og jeg er meget taknemmelig. Hun er venlig, sød og har den fornødne empati. Dette gælder iøvrigt også de andre hos Tandlægerne i Rosengade. Når man er over 70, så ved man godt, hvad en god tandlæge er. Vi har nemlig oplevet lidt af hvert... det kan jeg i hvert fald skrive en “sjov” (hvis man kan kalde det det) bog om.. så hvis nogen sidder med den samme angst for tandlæger som jeg, så besøg Aarhus Tandcenter i Rosengade..

  thumb Anni Lenora Heidemann Vedholm
  7/14/2019

  review rating 5  Super behandling og rådgivning og altid en rigtig dejlig atmosfære i klinikken . Jeg er MEGET glad for min tandplejer og hendes engagement og indsats-tak for det 😄

  thumb Torben Hedegaard
  2/04/2020
 • review rating 5  Absolut den bedste tandlægeklinik! Jeg begyndte for næsten et halvt år siden på Invisalign-behandling hos tandlæge Anne-Marie. Hun er ekstrem faglig dygtig og formår at omdanne ens ønsker til realitet ved at finjustere tænderne ned til mindste detalje. Det kan være overraskende svært at få formuleret, hvordan man ønsker at ens tænder ender med at se ud, men fortvivl ej - Anne-Marie kan læse dine tanker på det punkt 😉. Jeg er stadig i gang med Invisalign-behandlingen og havde oprindeligt tænkt mig at vente med at give en anmeldelse til jeg var færdig, men med Anne-Maries sans for detaljer og grundighed er jeg er overhovedet ikke i tvivl om at slutresultatet bliver eminent. Generelt har mine oplevelser hos Aarhus Tandcenter været aldeles positive. Atmosfæren på klinikken er præget af godt humør og venlighed. Jeg er ligefrem begyndt at glæde mig til at komme til tandlægen. Specielt vil jeg gerne takke Ann og Tina som har hjulpet til i min Invisalign-behandling. De er så søde og har hver især formået at gøre det til en behagelig og tryg oplevelse at sidde i stolen. Kan på det varmeste anbefale Aarhus Tandcenter på Rosensgade.

  thumb katerina bjerre knudsen
  4/24/2020

  review rating 5  Jeg havde en visdomstand som var meget generende. Med kun et par dages varsel fik jeg en tid til både røntgen og operationen. Jeg er meget imponeret over hvor hurtige og dygtige personalet er - meget professionelt.

  thumb Niels Jensen
  7/04/2019

Find os her

Vi har tre klinikker.

Den ene er centralt placeret i Rosensgade 14, midt i byen, tæt på Aarhus Domkirke. Der er parkering ved Dokk1, og hvis du er på cykel, kan du parkere lige uden for døren.

I Skejby er vi placeret i Skejby Centret, Skelagervej 7, 8200 Århus N. Der er parkering lige uden for døren. Bus 1A, 6A og 15 holder lige ved klinikken.

I Hasselager er vi placeret på Hovedvejen 46, 8361 Hasselager. Der er parkering lige uden for døren, og bus 1A holder lige ude foran.