Hej . Jeg hedder Anne-Marie. Jeg er tandlæge og indehaver af Aarhus Tandcenter. Som tandlæge blev jeg uddannet i 2000 Jeg er gift med Michael, som jeg har drevet klinikken i Århus centrum sammen med siden 2004. I 2015 overtog vi klinikken i Skejby.

Som tandlæge varetager jeg alle områder indenfor moderne tandbehandlinger.

Jeg har valgt primært at videreuddanne mig inden for bid behandling, det vil sige at etablere og forbedre balancen mellem tænder, muskler og kæbeled.

En naturlig forlængelse af dette er at dygtiggøre mig inden for tandregulering. Jeg regulerer tænder primært ved hjælp af Inman Aligner  og Invisalign og samarbejder med vores special tandlæge Bo Werner Linderup om regulering med de faste bøjle typer. Derudover kan jeg selvfølgelig fremstille de holdebøjler og retentionstråde, der efterfølgende skal holde tænderne på plads.

Disse værktøjer hjælper mig, når jeg skal give folk det smil, de altid har drømt om eller afhjælpe folk, der har problemer med slidte og ømme tænder, hovedpine eller kæbeledsproblemer.

Flere af mine patienter lider af forskellige niveauer af tandlægeskræk, så jeg er vant til at give mig særlig god tid, tage hensyn og være nænsom.

Derudover har jeg som chef det overordnede ansvar for personalet i klinikken og afholder jævnlige personalemøder samt årlige MUS-samtaler m.m. med de ansatte.

Find ud af mere omkring, hvem Anne-Marie er og hvad hun står for

Uddannelse/ Kurser:

2000: Uddannet som tandlæge Århus Tandlægeskole

2006: Licens til Invisalign tandregulering

2009: Kursus i behandlingsplanlægning

2009: Symposium: den medicinske kompromitterede pati

2010: Kursus i protetik uden livrem og seler

2010: Kursus i succesfuld kosmetisk praksis

2011: Licens til Inman aligner tandregulering

2012: Kursus i bidfunktion ved Jesper Hatt

2012: Kursus i rodbehandling ved Thomas Hedegaard

2012: Kursus i bidfunktion med diagnostik med grindcare measure

2012: Kursus i sikker præparationsteknik

2013: Diplom i alle moduler i bidfunktion ved Dawson Academy i England

2013: Kursus i bidfunktion ved dskof årsmødet

2013: Kursus i kraniosakralterapi

2013: Kursus i bidfunktion og porcelæn ved dentanet symposium

2014: Kursus i bidfunktion ved dskof årsmødet

2014: Kursus i bidfunktion og porcelæn ved dentanet symposium

2014: Kursus i bondet protetik

2014: Kursus i protetiske rekonstruktioner, specielt i forhold til korner og broer

Hvad lægger jeg vægt på?

Det, jeg vægter i mine behandlinger, er først og fremmest en grundig behandlingsplanlægning med henblik på at få lavet den bedst mulige plan for dig.  Mit ønske er, at du livet igennem har de tænder, du ønsker dig – både funktionelt og kosmetisk.

Derfor er det vigtigt for mig at give dig grundig information om dine behandlingsmuligheder, da der ofte kan være flere løsninger på et tandproblem, og det er ikke altid den hurtigste, der er den bedste eller billigste i det lange løb.

Jeg kan gennemskue komplekse problemstillinger og gribe ind i tide, hvor et tilsyneladende lille problem faktisk skyldes underliggende ubalancer, der, hvis problemet ikke adresseres, kan skabe behov for større behandlinger senere i livet, og dermed selvsagt også en større regning over tid. Det vil jeg gerne spare dig for.

Hvad står jeg for?

For mig er det en ære, at du giver mig lov til at se på dine tænder og hjælpe dig. Derfor er respekt for dine ønsker samt grundighed og en stadig stræben efter at være på højeste faglige niveau hjørnesten i mit arbejde.

Også derfor er langtidsplanlægning en vigtig del af min behandlingsstrategi, så den behandling, jeg udfører i dag, passer til de ønsker, du har for dine tænder på lang sigt!

Jeg er aldrig ude på at prakke dig en behandling på, men finder det vigtigt, at du er informeret om alle behandlingsmuligheder samt kender prisen på dem. Jeg går aldrig i gang med en behandling, uden at vi er enige om økonomien først.

Hvad kan du forvente, når du sidder i stolen?

Hos mig kan du forvente, at jeg undersøger dit tandsæt og tyggeapparat grundigt, at jeg kan hjælpe dig med at forebygge skader på dit tandsæt og at jeg ikke mindst kan behandle de skader der allerede er sket ud fra principper om skånsom tandbehandling og nyeste viden.

Jeg har dyb respekt for, at det at sidde i en tandlægestol for de flestes vedkommende ikke ligger på top 100 listen over ønske ting at foretage sig. Derfor får du hos mig altid venlig og smertefri behandling samt muligheden for at sige fra! Eksempelvis forsikrer jeg mig i løbet af behandlingen, at du har det godt.

Her kan du læse, hvad patienterene siger om Anne Marie

“….er selve behandlingen hos Anne-Marie også helt i top. Udover at det, hun leverer, bare er i orden, så er hun sød, venlig og pædagogisk i sin fremgang og en dygtig håndværker i sin udførsel. Det er eksempelvis dejligt, at hun inddragede mig i beslutningsprocessen i forbindelse med behandlingen. Hun gjorde en del ud af at forklare de forskellige muligheder. Man kunne nemlig både vælge at behandle mit mellemrum med en plastløsning eller med porcelæn. Vi valgte at gøre begge dele, så vi anvender plast i starten og hvis det ikke holder, går vi over til porcelæn. Denne inddragelse i beslutningen gør, at jeg føler mig respekteret som patient og får en god behandling.”

E.B.


“Anne-Marie er god til at forklare, hvad der kommer til at ske i forløbet og hvorfor de forskellige tiltag foretages eller ej. Samtidig er hun god til at spørge ind til, hvordan jeg har det, mens hun behandler, og hun er både blid og følsom i sin tilgang. Det kan jeg godt lide. Derudover lytter hun også til, hvad jeg har at sige….”

Anja Hemmingsen


“Tandlæge Anne-Marie Bojer og hendes team har været med til, at det ikke længere er et problem for mig at gå til tandlæge. …

Anne-Marie tager det stille og roligt og snakker med en og spørger ind til dig for at høre, hvem du er og hvad du laver m.m. Hun spørger ind til dig som mennesket – ikke kun som patient. Hun er ikke bare ligeglad med dig som person. Det synes jeg er rigtig rart.

På mig virker hun som et reelt sødt menneske, og det føles for mig som om, hun virkelig er sådan og at hun gerne vil hjælpe. Samtidig har hun humor og laver lidt sjov, også omkring tandlægeskrækken faktisk, og det virker afslappende, at hun er så afslappet omkring det. Det er rart at ligge i stolen hos hende, for hun er omsorgsfuld og giver beroligende klap på skulderen, når jeg ligger og bliver behandlet.”

Eva J.


“…..Jeg er derfor glad for, at jeg gik i gang med behandlingen og har fra start følt mig i gode hænder hos tandlæge Anne-Marie Bojer……Hun er rigtig god til at oplyse i processen, hvad hun foretager sig og hvorfor. I klinikken anvender de det nyeste udstyr, så jeg kunne følge med i udviklingen ved hjælp af de afstøbninger, billeder og 3D visualiseringer, som hun viste og forklarede mig i forløbet. Samtidig er jeg positiv overrasket over, hvor omfattende hendes arbejde ”bagved” behandlingen er. Det gælder både forberedelsen og det sideløbende arbejde. Jeg troede oprindeligt, at behandlingen måtte være ret ligetil, men jeg kunne se ud fra de ting, jeg fik vist i forløbet, at der ligger en masse arbejde bag at få rettet sit bid.

Hendes konstante oplysning om, hvad hun foretager sig, har været væsentlig for min oplevelse af behandlingen. Hun er god til at forklare tingene og det føles rart, at hun giver sig god tid til det. Hun er generelt meget serviceminded og åben som person, og det har jo også en afsmittende effekt på mig som patient, når jeg sidder til behandlingen hos hende. Hun presser aldrig på og er opmærksom på, at jeg har det ok i løbet af behandlingen. Det er også væsentlig for mig som patient, da jeg som tidligere nævnt ikke er så glad for at gå til tandlæge.”

Benny Frank Sørensen