Hej, jeg hedder Bo. Jeg er uddannet tandlæge i 2005 og specialtandlæge i tandregulering i 2014. Siden 2017 har jeg været tilknyttet Aarhus Tandcenter, hvor jeg, som en del af teamet, regulerer tænder på både voksne og børn. Jeg arbejder særligt sammen med Anne-Marie omkring patienter, der har brug for tandregulering inden større rekonstruktioner af tandsættet, patienter med kæbeleds-problemer samt de patienter, der ønsker behandling med usynlige bøjler (INVISALIGN®).

Derudover arbejder jeg i kommunalt regi med tandregulering på børn, forelæser i tandregulering på Aarhus Tandlægeskole og arbejder i henvisningspraksis med tandskinner til patienter med søvnapnø.

Jeg har faglige medskaber i blandt andet af American Association of Orthodontists, European Orthodontic Society og World Federation of Orthodontists, hvor jeg årligt opdateres på internationale kurser og kongresser.

Jeg har publiceret 4 videnskabelige artikler i internationale tidsskrifter, og desuden er jeg medstifter af Tandsundhed Uden Grænser, hvor jeg har udført frivilligt tandlægearbejde i Peru og Filippinerne.

Find ud af mere omkring, hvem Bo er og hvad han står for

Uddannelse:

2004:                  1-års Scholarstipendiat på Afdelingen for Ortodonti, København Tandlægeskole

2005:                  Uddannet som tandlæge fra Københavns Tandlægeskole

2014:                  Uddannet som specialtandlæge i tandregulering fra Aarhus Tandlægeskole

2014:                  European Orthodontic Society Congress, Warszawa

2014:                  Jeffrey Okeson, TMD and Ortodontic treatment, Vejle

2015:                  World Federation of Orthodontists Congress, London

2016:                  European Orthodontic Society Congress, Stockholm

2016:                  European Academy of Dental Sleep Medicine, Seminar, Olso

2017:                  Certificering i INVISALIGN®

2017:                  American Association of Orthodontists Congress, San Diego

Hvad lægger jeg vægt på?

Jeg lægger vægt på, at mine behandlinger tager udgangspunkt i en grundig undersøgelse og forudgående samtale med information og forventningsafstemning til behandlingen og målet. Målet bør altid være et funktionelt og æstetisk tandsæt, som du kan vedligeholde resten af livet.

Hvad står jeg for?

Jeg er grundig og altid interesseret i nyeste viden. For mig er patientens tryghed og tillid afgørende for at skabe et motiverende behandlingsforløb, så vi på bedste måde når målet. Sammen med mine kollegaer på klinikken søger jeg altid, at kvaliteten i behandlingen er på højeste niveau, og at den lever op til dine forventninger. Min tidligere erfaring som privatpraktiserende tandlæge gør, at jeg i dag som specialtandlæge har et nuanceret og bredt kendskab til de forskellige løsningsmuligheder, som moderne tandpleje kan tilbyde.

Hvad kan patienten forvente, når han eller hun sidder i stolen?

Du kan forvente en professionel, men uhøjtidelig atmosfære, hvor du som patient sættes i fokus i forhold til dine behov og ønsker. Jeg vil løbende informere dig om behandlingens udvikling og hvad du kan forvente fremover, så du føler dig tryg i forløbet.