Tandlæge Kristian Illemann

Hej. Jeg hedder Kristian. Jeg er tandlæge og har været hos Aarhus Tandcenter siden 2014. I dag er jeg medindehaver af Aarhus Tandcenter sammen med Anne-Marie Bojer og Michael Kristensen.

Jeg er en af de få rodbehandlingstandlæger, der er i landet. Jeg har valgt kun at udføre rodbehandlinger for at kunne fokusere og dygtiggøre mig inden for netop dette felt, der er min store passion. Det er vist i mange studier, at graden af erfaring og den faglige kompetence har enorm betydning for, hvor godt udkommet af behandlingen bliver. Viljen til at lave behandlinger, der udføres på højeste faglige niveau, er min drivkraft.

Netop rodbehandling er en behandling mange patienter har haft dårlige oplevelser med, og det er min mission, at der ikke skal være flere dem. Min fornemmeste opgave er at give dig det menneskelige nærvær og den faktuelle information, du har brug for, for at kunne gennemgå behandlingen, så du hele vejen føler dig tryg.

Jeg anvender desuden min viden inden for rodbehandlinger som behandlingskonsulent i Randers ved TandlægeCentret Vestertorv og i København ved Tandlægerne Enghave Plads 6.

Størstedelen af mit arbejde udføres under mikroskop, og jeg har stor interesse inden for forstørrelse. Jeg er derfor med til at teste nye forstørrelsesmekanismer for firmaet ExamVision, der ligger på Samsø.

Desuden er jeg kursusgiver i både voksen- og børnetandplejen. Jeg formidler viden inden for rodbehandlinger, plastfyldninger og andre dele af tandlægefaget.

Privat bor jeg med min kone og vores tre børn et stenkast fra klinikken i Skejby, så du kan ofte støde på mig og den lille familie i nærområdet :-)

Hvad lægger jeg vægt på?

Jeg lægger vægt på den gode dialog og menneskelige relation. Det vil sige, at jeg lytter til de individuelle problemstillinger eller ønsker, du kommer med, og tager dem seriøst. Eksempelvis hvis du har ondt, så bliver jeg ved med at spore mig ind på, hvad årsagen til dine smerter kunne være, selvom de åbenbare kilder ikke kan forklare dem. Jeg bestræber mig altid på at give dig et kvalificeret, ærligt og fagligt svar på dine spørgsmål og stille den helt rigtige diagnose. Derfor er det netop vigtigt for mig at komme helt ind til kernen ved en problemstilling.

Jeg værdsætter det langtidsholdbare håndværk og vælger aldrig den hurtige løsning – men den rigtige løsning! Du vil altid modtage en ærlig, faglig begrundelse på en behandling, så du ved, hvad der skal laves og hvorfor. Jeg kunne aldrig finde på at anbefale en krone, hvis eksempelvis en plastbehandling er tilstrækkelig eller gøre det omvendte, for den sags skyld. Selvfølgelig spiller økonomi også en rolle, så selvom jeg altid vil foreslå den både objektivt og subjektivt mest hensigtsmæssige løsning, så tager jeg også hensyn til den enkelte og dennes økonomiske situation.

Hvad står jeg for?

For mig er kvalitet, kontinuitet, glæde og rummelighed bærende elementer i min behandling. Nøjagtighed er en hjørnesten for mig. Det gælder både i diagnosen og i selve behandlingen. Jeg stiller mig selv det krav at behandle med højeste præcision og kvalitet. Derudover er behandlingen kendetegnet ved tryghed, godt humør, humor og ligefremhed. Det er vigtigt for mig, at du føler dig godt tilpas, og derfor gør jeg meget ud af at forklare, hvad jeg gør, så du er helt med i processen. Men der er også plads til at have det sjovt og tage det afslappet, så du vil kunne opleve, at eksempelvis klinikassistenten og jeg gør lidt grin med hinanden.

Hvad kan patienten forvente, når han eller hun sidder i stolen?

Hos mig vil du møde en passioneret tandlæge, der lægger vægt på helhedsoplevelsen. Jeg spørger både ind til, hvordan du har det som patient og som menneske. Jeg gør meget ud af at skabe mig et overblik over dit tandsæt og sætter en ære i at gøre tingene ordentligt. Jeg er ikke tilfreds, før tingene er i orden, og du selv også er tilfreds. Derfor tager jeg mig også god tid til behandlingen.

Derudover vil du opleve, at behandlingen foregår i en stille og rolig atmosfære i klinikken, hvor venlighed og ærlighed er i højsæde, og hvor også dialogen med klinikassistenten foregår stille og roligt. Du får rene ord for pengene – selvfølgelig med masser af smil og den omsorg og hensyntagen, som du foretrækker og har behov for. Jeg giver dig et maksimalt informationsgrundlag inden behandlingen og meddeler løbende, hvad der kommer til at ske, så du er helt med på de enkelte skridt og hele forløbet i forbindelse med en behandling.

Uddannelse / kurser

2013: Uddannet som tandlæge ved Aarhus Universitet

2012: Klinisk ophold med tandretningsfokus hos Aqua Dental, London

2012: Klinisk ophold med tandretningsfokus hos Colosseumklinkken, København

2012-14: Kliniske ophold med helkeramisk protetik fokus hos Randers Tandlægecenter, Randers

2012-14: Kliniske ophold med implantat og kirurgisk fokus hos Beringhus Tandlægerne, Horsens

2015: Dansk Endodontiforening Årsmøde

2016: Endo advanced, Thomas Hedegaard

2016: SkandEndo Copenhagen

2016: Klinikophold i rodbehandling hos tandlæge Michael Lindtoft

2016: Endodonti i børnetandplejen

2016: Dansk Endodontiforening Årsmøde

2017: Tandlægeforeningens Årskursus

2017: Update on possibilities and procedures in adhesive dentistry

2017: Dansk Endodontiforening Årsmøde

2017: Klinikophold i rodbehandling hos Sune Demant

2017: Cracks, the new threat or just old sores?, Dr. Stephane Browet

2018: Endodontisk Foregnings Årsmøde

2018: Endodonti modulforløb – diplomuddannelse

2019: Endodontisk Foregnings Årsmøde

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Rosensgade

86 19 17 11

Rosensgade 14, 8000 Århus C

Skejby

86 10 98 11

Skelagervej 7, 8200 Århus N

Hasselager

86 28 45 15

Hovedvejen 46, 8361 Hasselager

Anmeldelser fra Google

 • review rating 5  Super behandling og rådgivning og altid en rigtig dejlig atmosfære i klinikken . Jeg er MEGET glad for min tandplejer og hendes engagement og indsats-tak for det 😄

  thumb Torben Hedegaard
  7/09/2019

  review rating 5  Jeg bliver altid behandlet godt af alle. Med det samme, jeg træder ind i receptionen er der altid venlige medarbejdere. Min tandplejer Tina som behandler mig ca. Fire gange om året pga mit tandkød er så dygtig, at alt er blevet bedre.. og jeg er meget taknemmelig. Hun er venlig, sød og har den fornødne empati. Dette gælder iøvrigt også de andre hos Tandlægerne i Rosengade. Når man er over 70, så ved man godt, hvad en god tandlæge er. Vi har nemlig oplevet lidt af hvert... det kan jeg i hvert fald skrive en “sjov” (hvis man kan kalde det det) bog om.. så hvis nogen sidder med den samme angst for tandlæger som jeg, så besøg Aarhus Tandcenter i Rosengade..

  thumb Anni Lenora Heidemann Vedholm
  7/14/2019
 • review rating 5  Absolut den bedste tandlægeklinik! Jeg begyndte for næsten et halvt år siden på Invisalign-behandling hos tandlæge Anne-Marie. Hun er ekstrem faglig dygtig og formår at omdanne ens ønsker til realitet ved at finjustere tænderne ned til mindste detalje. Det kan være overraskende svært at få formuleret, hvordan man ønsker at ens tænder ender med at se ud, men fortvivl ej - Anne-Marie kan læse dine tanker på det punkt 😉. Jeg er stadig i gang med Invisalign-behandlingen og havde oprindeligt tænkt mig at vente med at give en anmeldelse til jeg var færdig, men med Anne-Maries sans for detaljer og grundighed er jeg er overhovedet ikke i tvivl om at slutresultatet bliver eminent. Generelt har mine oplevelser hos Aarhus Tandcenter været aldeles positive. Atmosfæren på klinikken er præget af godt humør og venlighed. Jeg er ligefrem begyndt at glæde mig til at komme til tandlægen. Specielt vil jeg gerne takke Ann og Tina som har hjulpet til i min Invisalign-behandling. De er så søde og har hver især formået at gøre det til en behagelig og tryg oplevelse at sidde i stolen. Kan på det varmeste anbefale Aarhus Tandcenter på Rosensgade.

  thumb katerina bjerre knudsen
  4/24/2020

  review rating 5  Super behandling og rådgivning og altid en rigtig dejlig atmosfære i klinikken . Jeg er MEGET glad for min tandplejer og hendes engagement og indsats-tak for det 😄

  thumb Torben Hedegaard
  2/04/2020

Find os her

Vi har tre klinikker.

Den ene er centralt placeret i Rosensgade 14, midt i byen, tæt på Aarhus Domkirke. Der er parkering ved Dokk1, og hvis du er på cykel, kan du parkere lige uden for døren.

I Skejby er vi placeret i Skejby Centret, Skelagervej 7, 8200 Århus N. Der er parkering lige uden for døren. Bus 1A, 6A og 15 holder lige ved klinikken.

I Hasselager er vi placeret på Hovedvejen 46, 8361 Hasselager. Der er parkering lige uden for døren, og bus 1A holder lige ude foran.