Hej. Jeg hedder Michael. Jeg er tandlæge og indehaver af Aarhus Tandcenter. Som tandlæge blev jeg udannet som tandlæge i 1998. I dag er jeg gift med Anne-Marie, som jeg har drevet klinikken i Århus centrum sammen med siden 2004. I 2015 overtog vi afdelingen i Skejby. Jeg er både på klinikken i Rosensgade og i Skejby.

Som tandlæge arbejder jeg med alle områder for moderne tandlægebehandlinger.

Mine kerneområder er genopbygning af svækkede eller medtagede tandsæt med plast, tandkroner / tandbroer og tandimplantater.

Desuden udfører jeg klinikkens kirurgiske opgaver: Primært implantater, visdomstænder og rodspidser.

Derudover modtager jeg også henvisninger fra andre tandlæger herfor og kører ud til andre klinikker for at foretage mobilkirurgi.

Ligeledes er jeg national kursusgiver i implantater for Straumann.

Mit seneste tiltag er mentorfunktionen for unge tandlæger, der uddanner sig indenfor implantatologi.

Samtidigt er jeg medlem i Dansk Selskab for Oral Implantologi (DSOI).

Tandlæge Michael Kristensen udfører alle implantatbehandlinger i Aarhus Tandcenter – og han har høstet flere internationale anerkendelser for sit arbejde.

Han har fået 8 cases udgivet internationalt i implantatmagazinet Starget, han er udvalgt som “Center of Excellence” og “Global Expert” af verdens største implantatproducent Straumann og er indtil nu eneste tandlæge i Europa til at lave instruktionsvideo for netop Straumann.

Så du er i meget erfarne hænder hos os!

Find ud af mere omkring, hvem Michael er og hvad han står for

Uddannelse:

1998:                  Uddannet som tandlæge fra Aarhus Tandlæge skole

2007:                  Klinisk ophold Clinica Malo, Lissabon, Portugal

2008:                  Klinisk ophold Dr. Bernd Giesenhagen, Melsungen, Tyskland

2009:                  Human Dissection Course, Anatomy Training Centre, Medical University Wien, Østrig

2010:                  Diplom i implantater og laser ved Curriculum Implantologie, Frankfurter Universität, Tyskland

2011:                  Dental Laser Curriculum, Dr  Andreas Moritz, København

2012:                  Klinisk ophold Dr. Fouad Khoury, Olsberg, Tyskland

2013:                  Klinisk ophold Dr. Fouad Khoury, Olsberg, Tyskland

2014:                  ITI World Conference, Geneve, Schweiz

2014:                  Klinisk ophold Dr. Giovanni Zucchelli, Bologna, Italien

2014:                  Klinisk ophold Dr. Fouad Khoury, Olsberg, Tyskland

2014:                  Cone Beam CT kursus

2015:                  Tandlægeforeningens videreuddannelse i kirurgi Modul A-B-C

2015:                  Europæisk Implantat Kongres i Stockholm

2016:                  Bone and Tissue Days Konference i Berlin

2016:                  Kursus i tandkødsoperationer ved Leonardo Trombelli (Italien)

2016:                  Straumann Pro Arch Excellence Training i Lissabon

2016:                  Dansk Selskab for Oral Implantologi Årsmøde

2017:                  Dansk Selskab for Oral Implantologi Forårsmøde

2017:                  ITI World Conference i Basel

2017:                  Straumann Surgical Training i Wien

Hvad lægger jeg vægt på?

Når jeg behandler dig, lægger jeg vægt på at danne mig et samlet/helheds overblik over dit tandsæt. Mit fokus er rettet mod, at give dig mulighed for at få foretaget en behandling, der giver dine tænder en varig stabilitet og langtidsholdbarhed.

I min undersøgelse giver jeg dig altid min helt saglige og uforbeholdende mening omkring tilstanden af dine enkelte tænder og tandsættet som helhed. Jeg giver dig min faglige vurdering af, hvilken behandling der ville være den mest hensigtsmæssige i forhold til dit behov. Hvis der findes flere løsningsmuligheder, præsenterer jeg dem og forklarer deres fordele og ulemper, så vi i sidste ende vælger den behandling, der giver mest mening for dig, både ud fra en faglig og en økonomisk vinkel.

Hvad står jeg får?

For mig er det afgørende, at kvaliteten i behandlingen er på højeste niveau. Det gælder i forhold til det rent håndværksmæssige, altså at de ting jeg udfører, bliver gjort 100 % korrekt, præcist og dermed netop sikrer langtidsholdbarhed. Det samme gælder også i forbindelse med viden indenfor mine fagområder. Da jeg gerne vil give mine patienter den bedste, mest ukomplicerede og smertefrie behandling, holder jeg mig konstant opdateret med den nyeste viden. I klinikken er jeg primus motor i forbindelse med den teknologiske udvikling og vi investerer konstant i de nyeste teknologier som f.eks. den nye CT-scanner. Dette har den store fordel, at jeg/ vi netop kan sikre dig den størst mulige præcision og sikkerhed, hvilket medfører at behandlingerne kan gennemføres meget mere effektivt og smertefrit.

Hvad kan patienten forvente, når han eller hun sidder i stolen?

Du kan forvente, at uanset hvilken problemstilling du måtte have omkring dit tandsæt, så tager jeg hånd om det. Med min viden og erfaring vil jeg kunne tilbyde dig den helt rigtige behandling. Jeg tager mig altid god tid til at sætte mig omhyggeligt og grundigt ind i tingene. Min samvittighed kræver af mig, at jeg altid præsenterer en løsning, der er hensigtsmæssig og som jeg kan stå inde for. Du får ingen sløsede “lappeløsninger” hos mig – tværtimod. Endelig indebærer min omhyggelighed og erfaring i kombination med klinikkens tekniske udstyr også, at jeg kan behandle dig smertefrit, selv ved store og komplicerede behandlinger.

Her kan du læse, hvad patienterene siger om Michael

…har jeg været meget tilfreds med Michael, som jeg altid er på bølgelængde med, synes jeg. Han er åben og ærlig i sin tilgang, men også lydhør overfor de ønsker og tanker, jeg har som patient. Eksempelvis gav han mig god tid til at prøve kronen, så jeg kunne tage den med hjem og afprøve den i et andet lys, end det der er i klinikken. Når jeg så havde et ønske om en farvejustering, sørgede han for at få kronen tilpasset til det, med stor omhyggelighed og forståelse.

Han var i hele forløbet interesseret i, at jeg skulle være helt tilfreds med resultatet. Denne tålmodighed oplevede jeg fra samtlige ansatte på klinikken, også klinikassistenterne gav udtryk for, at det vigtigste var, at jeg måtte blive tilfreds med resultatet. På den måde udviser både Michael og hans team stor respekt for mig som kunde og det kan jeg godt lide. Tilmed når alle justeringerne ikke betød, at regningen blev dyrere af den grund. Det var ligesom med i prisen, og det er jo bare endnu et plus.

Bente Josefsen


”Michael leverede en optimal behandling hele vejen igennem behandlingsforløbet. For det første er han både behændig, blid og forsigtig i sin behandlingsform, hvilket gjorde, at jeg aldrig frygtede, at han ville tage for hårdt fat. Samtidig er han flink og fortæller og forklarer igennem hele forløbet, hvad han foretager sig. Så på intet tidspunkt var jeg i tvivl om, hvad der skete eller spurgte mig selv ”hvad laver han nu”. Han spørger også ind til, om du er ok eller hvad du tænker om de løsninger eller forslag han præsenter. I den sammenhæng fungerede sammenspillet mellem ham og mig rigtig godt. Vi diskuterede mulighederne i forhold til min problemstilling med tanden. Eksempelvis var det også på tale at vælge en plastfyldning i stedet for eller få foretaget en facade behandling, men vi nåede frem til, at en tandkrone behandling var den bedste løsning. I diskussionen var han til enhver tid lydhør overfor min mening og forsøgte på ingen måde at trække en bestemt løsning ned over hovedet på mig. Han påpegede udelukkende fordele og ulemper ved de forskellige behandlingsmuligheder. Det sammenspil var rigtig rart, fordi jeg netop var en smule nervøs og egentlig hellere ville have haft den nemme løsning. Men på denne måde følte mig respekteret som patient og kunne selv vælge den bedste løsning for mig”

Ulla Lundgaard


”…da jeg kom til Michael Kristensen hos Aarhus Tandcenter var jeg både spændt og også lidt usikker, om han ville kunne hjælpe mig. Det kunne han i højeste grad. Han var fra start meget grundig og kunne forklare, informere og svare på alle spørgsmål både kompetent og troværdigt. Så jeg fik hurtig tillid til, at Michael kunne løse opgaven……Udover at modtage det flotte resultat, så følte jeg mig rigtig godt behandlet hos Michael. Selvom det kan føles smertefuldt at gå til tandlæge, så var behandlingen behagelig. Der var altid en rar tone og bl.a. var der mulighed for at høre musik mens behandlingen stod på. Det samme gælder for teamet rundt om Michael, der til enhver tid var meget venlig og ydede en god service. I klinikken var der derudover generelt en stor fleksibilitet og parathed, f.eks. når det drejede sig om at finde behandlingstider i Michaels kalender.”

Casper J. Hansen


Jeg kom til Michael Kristensen og Aarhus Tandcenter, fordi jeg fik klinikken anbefalet af både en ven og en tandtekniker, jeg havde opsøgt……Jeg havde egentlig en anden tandlæge i en anden by, men jeg følte mig ikke helt tryg ved ham, hvilket var årsagen til, at jeg i det hele taget forhørte mig om andres tandlæger. Og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med at have valgt Michael Kristensen og Aarhus Tandcenter. Jeg havde tillid til ham fra første øjeblik og følte mig helt tryg hos ham. Både fordi han var blevet anbefalet, men også hans udstråling og hans måde at forklare situationen og behandlingsmulighederne gjorde indtryk på mig. Han er meget informativ og forklarer nøje inden behandlingen, hvad der skal ske og hvorfor. Det virker betryggende. Specielt fordi han simpelthen leverer varen. Han gør det, han siger og det holder. Selv nu et halvt år senere, kan jeg intet mærke til tænderne, udover at de virker så upåklagelige, som de skal. Det er jeg meget tilfreds med.

Lars Engelund


Tak for den hyggelige atmosfære på klinikken.
Tak for den gode omgangstone blandt personalet.
Jeg vil hermed rette en stor tak til hele det professionelle team i Rosensgade.
En speciel tak til Michael, som har sørget for, at jeg kan bevare alle mine tænder resten af livet.

Birgitte Sørensen


Jeg vil gerne fremhæve den store fleksibilitet, som Michael havde i forbindelse med at indsætte implantaterne. Oprindeligt skulle der gå optil en måned, inden jeg kunne få sat implantaterne i. Da jeg dog skulle til bryllup kort tid efter, jeg fik tanden trukket ud, sørgede han ved hjælp af nogle hurtige telefonopkald og små justeringer i sin behandlingsplan, at jeg kunne få isat implantaterne en time efter udtrækningen. For det først var det dejligt, at jeg kunne få det ordnet så hurtig, altså samme dag. Derudover kunne jeg jo så gå til brylluppet med en bro i den side af munden, og det var jeg rigtig glad for.

Udover den store fleksibilitet, så er det, der kendetegner Michael, at han er god til at lægge bedøvelser, der gør behandlingen smertefri, samt at han er imødekommende og informerer i løbet af hele behandlingen. Han fortæller hele tiden, hvad han foretager sig, så du er helt med på, hvad der sker. Det synes jeg er rart og gør, at jeg føler mig helt tryg hos ham.

Endnu en positiv ting ved Michael er, at han sparrer med sine klinikassistenter, hvis der er en detalje, han lige undrer sig over. Det virker på mig som om, at han og klinikassistenterne fungerer som et rigtig godt team sammen, og det er også med til at gøre hele oplevelsen betryggende og positiv.

Bente Olesen


Igennem hele forløbet har jeg været super tilfreds. Specielt Michael Kristensen har jeg været glad for. Han har været rigtig behagelig hele vejen igennem. Han har lyttet, forklaret, informeret, påpeget konsekvenser og hele tiden haft en behagelig og rar tone. F.eks. under selve operationen spurgte han hele tiden, om jeg var ”OK”. Det var meget betryggende. Derudover er han fænomenal til bedøvelser. Bl.a. pga. af hans måde at være på samt pga. hans informationer, undlod jeg at tage den beroligende medicin, jeg havde fået forud behandlingen. Jeg havde fuld tillid til ham og han levede helt op til forventningerne. Faktisk oversteg han dem, da han kunne afslutte behandlingen flere måneder før han havde forudset, så det var rigtig dejligt.

Med hans saglige og rolige facon forklarede han mig fordelene ved at få behandlet både overmunden og undermunden på samme tid. Jeg havde ellers sat mig for kun at få behandlet undermunden til at starte med og så kigge på overmunden på et senere tidspunkt. Men han fik mig overbevist, at den bedste løsning var at behandle begge dele på samme tid, og i dag er jeg glad for, at jeg lyttede til ham

Birte Mahler