Hej. Jeg hedder Peter. Jeg er uddannet tandlæge fra Aarhus Universitet i 2010 og har været ansat hos Aarhus Tandcenter siden 2015. Jeg har primært arbejdet i den private sektor, men har også erfaring med behandling af børn og udviklingshæmmede gennem ansættelser i hhv. børne- og ungdomstandplejen og omsorgs- og specialtandplejen.

Som tandlæge varetager jeg nu alle områder indenfor moderne tandbehandlinger hos Aarhus Tandcenter.

Jeg vil betegne mig selv som generalist indenfor tandlægefaget. Det betyder, at jeg kan varetage alle de problemstillinger jeg som tandlæge møder hos mine patienter, f.eks. cariesbehandling, kroner og broer, rodbehandlinger, parodontosebehandlinger og forebyggende behandlinger. Som tandlæge har jeg specielt fokus på at give dig den mest behagelige, trygge og smertefrie behandling som overhovedet muligt. Deri ligger selvfølgelig, at behandlingerne har den høje faglige standart, som i øvrigt kendetegner Aarhus Tandcenter. Det betyder, at jeg leverer behandling og undersøgelse af høj faglig kvalitet i form af en grundig og omhyggelig gennemgang af dit tandsæt eller behandling af en konkret problemstilling.

Find ud af mere omkring, hvem Peter er og hvad han står for

Uddannelse:

2010:                 Uddannet som tandlæge fra Aarhus Tandlæge skole

2010:                  Kursus med diplom i keramisk kroner

2011:                  Kursus med diplom i abutments i forbindelse med implantatbehandlinger

2011:                  Kursus med diplom i tandfarvet protetik – kroner m.m.

2012:                  Kursus med diplom i korrekt medicinering

2012:                  Kursus med diplom i tandkirurgi (dentoalveolær )

2013:                  Sommerskole: Tema Paradontose behandling og dens implikationer

2013:                  Kursus med diplom i bidfunktion – rundt om biddet

2014:                  Kursus med diplom i korrekt carries behandling (nyeste viden)

2014:                  Kursus med diplom i præperation af fuldkeramiske kroner og broer

2015:                  Kursus med diplom i suprastruktur i forbindelse med implantatkursus

2015:                  Kursus med diplom i akutbehandling

2016:                  Kursus med diplom i ny behandlingsplanlægning

2016:                  Kursus med diplom i plastfyldninger (nyeste viden)

2015:                  Tandlægeforeingens Symposium

2016:                  Tandlægeforeningens Årskursus

2016:                  Kursus i Panorama røntgen

2017:                  kursus i CBCT scanninger

2017:                  Tandlægeforeningens Årskursus

Hvad lægger jeg vægt på?

Fra start til slut ønsker jeg at give dig en rar oplevelse, når du kommer til undersøgelse eller behandling hos mig. Det er afgørende for mig, at du får fornemmelsen af, at jeg ser hele mennesket – ikke kun patienten – når du sidder i tandlægestolen. Derfor giver jeg mig god tid til at spørge ind til de gener, du måtte have og hører hvordan det er gået dig og dine tænder siden sidst. Det er vigtigt for mig, at du har oplevelsen af at blive mødt i øjenhøjde og derfor er det altid dig, som sætter tempoet ved behandlingen.

Et vellykket tandlægebesøg er i mine øjne kendetegnet ved, at det er smertefrit og foregår så gnidningsløst som muligt. Smertefri bedøvelse og smertefri behandling er nøgleord for mig. I den forbindelse kan vi tilbyde overfladebedøvelse og akupunktur forud for den egentlige lokalbedøvelse, som i langt de fleste tilfælde kan afhjælpe ubehag og smerte. Jeg særdeles opmærksom på, at du får den mest skånsomme, men nødvendige behandling hos mig.

Derudover prioriterer jeg det faglige niveau i behandlingen meget højt. Jeg sætter en ære i at gøre tingene ordentligt første gang og levere et perfekt resultat, derfor jeg gør mig altid yderst umage, er omhyggelig og udfører et grundigt stykke arbejde. Eksempelvis er jeg meget opmærksom på, at der er ordentlig rent nedenunder fyldninger; at fyldningerne har den helt rigtige facon, bliver pudset glatte og er behagelige i munden efterfølgende.

Hvad står jeg får?

Din tilfredshed er mit pejlemærke. Når du har været til behandling hos mig vil du forlade tandlægestolen med et indtryk og en sikkerhed af, at jeg har gjort mig umage for at hjælpe dig bedst muligt, så du er glad og tilfreds med resultatet. Det kan også være, du ikke har været ved tandlæge et stykke tid og derfor er lidt nervøs for at komme til tandlægen. Hos mig får du mulighed for, stille og roligt, at vænne dig til at komme til tandlæge igen. For mig er det ypperste mål at få dig til at opleve værdien ved at gå til tandlæge og effekten af at pleje sit tandsæt, på en rar og behagelig måde.

Hvad kan patienten forvente, når han eller hun sidder i stolen?

Jeg forsøger altid at møde dig, der hvor du er. Mødes vi første gang, spørger jeg indtil din tandhistorik og konkrete problemstillinger, der generer dig. Hvis du oplevere smerte eller har andre problemstillinger, tager jeg selvfølgelig først hånd om det, før jeg laver yderligere undersøgelser. Derudover spørger jeg også ind til dig som person, da det er vigtig for mig at skabe et tillidsfuldt forhold til dig, både som patient og person. Jeg tager mig god tid til dig, spørger, undersøger og forklarer tingene i et roligt tempo og er hele tiden opmærksom på at, du er veltilpas mens jeg behandler dig. Derfor hører du mig eksempelvis tit spørge, om du er ”ok” i løbet af behandlingen. Så du slapper helt af og få en rar oplevelse.

Her kan du læse, hvad patienterene siger om Peter