Ny patient

Det kræver kun et opkald eller en mail, hvis du ønsker vi skal passe på dine tænder i samarbejde med dig fremover.

Bestil din første tid her

 • Dine kontaktoplysninger

 • De første 6 cifre i dit CPR-nummer.
 • Vælg afdeling

 • Vælg dag(e) og evt. tidsrum, der passer dig bedst

Vores kunder siger

Hvorfor vælger vores patienter os?

Fordi vi gør tandbehandling til en god oplevelse

 • Et hus af eksperter – alle former for behandling tilbydes på højeste faglige niveau
 • Altid smertefri behandling via et bredt udvalg af bedøvelser og teknikker
 • Fuld information om behandlingsmuligheder og alternativer
 • Venlighed og behaglige omgivelser er en selvfølge

Et hus af eksperter – alle former for behandling tilbydes på højeste faglige niveau

Som noget helt unikt i Danmark vil du i Aarhus Tandcenter altid modtage behandling af fagdedikeret personale, det man i lægeverdenen kalder specialister. Vi har vi gennem mange år arbejdet målrettet mod vores drøm om at kunne tilbyde tandpleje og tandbehandling af ekstraordinær kvalitet. Vi er af den opfattelse, at man ikke kan være god til det hele, men at kvalitet kræver dedikation til teori og håndværksmæssig detalje.

Vi har derfor valgt at kirurgi, tandretning, bidfunktion, rodbehandling og parodontosebehandling varetages af en tandlæge, der udelukkende beskæftiger sig med netop deres kompetencefelt.

Du vil få en fast tandlæge og tandplejer, der på bedste vis vil sørge for dine tænders sundhed og din tryghed. Vi ser den gode oplevelse som et teamwork, hvor alle udfylder den rolle, de er bedst til.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave, sammen med dig, at sørge for, at du ikke kommer til et punkt, hvor store behandlinger bliver nødvendige. Tandsundhed på den lange bane består af tre elementer:

 • Din indsats for at holde dine tænder er altafgørende og vores tandplejer vil gøre alt for at vejlede og motivere dig
 • Eftersyn af dine tænder og mund så vi fanger sygdomme, inden de bliver alvorlige. Samtidig har vi mulighed for at hjælpe dig med, at mundhygiejnen er helt i top
 • Skulle du komme i den situation, at du har behov for en behandling, er det vores opgave at udføre den i en kvalitet, der er ”state of the art”

Nogle gange kan sygdomme i munden blive så massive, at det får betydning for det generelle velbefindende. Vi har stor erfaring med komplekse behandlingsbehov og har hjulpet mange patienter fra en uoverskuelig tandsituation tilbage til et sted, hvor tænderne er en kilde til livskvalitet i stedet for at være årsag til smerter og bekymringer.

Altid smertefri behandling via et bredt udvalg af lokalbedøvelser og teknikker

Sygdomme i tænderne kan give smerter, men tandbehandling skal være smertefri. Ufrivillige smerter i forbindelse behandling af tænderne kan være direkte traumatiserende og er den største årsag til tandlægeskræk. Smerter kan effektivt undgås via lokalbedøvelse, og i Aarhus Tandcenter har vi et bredt udvalg af bedøvelsesteknikker. Desuden er tid og viden om smerter en afgørende faktor for, at der kan opnås perfekt smertedækning. Du vil kunne forvente, at vi altid giver os tiden til at bedøve dig korrekt, og at vi gennem hele behandlingen er opmærksomme på, at du er fuldt ud smertefri.

Fuld information om behandlingsmuligheder og alternativer

Skulle du komme i den situation, at du har en tilstand, der kræver en behandling, vil der ofte være flere muligheder for at løse dit problem. For at finde frem til den løsning, der passer bedst til dig, vil du blive præsenteret for behandlingernes fordele og ulemper og ikke mindst priserne for de forskellige alternativer. Du vil også få rådgivning omkring tilskudsmuligheder fra kommuner, forsikringssager, tilskud fra sygeforsikringen ”danmark”, helbredstillæg eller tandforsikringer gennem arbejdet og skulle finansiering være nødvendig, har vi en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med denne del. Således finder vi altid den behandlingsløsning, der passer dig.

Venlighed og behagelige omgivelser er en selvfølge

Det at gå til tandlæge er en meget individuel oplevelse; for nogen er det ren rutine, mens det for andre kan være forbundet med nervøsitet og ligefrem angst. Vi er meget opmærksomme på, at det kan være en overvindelse for dig at komme og besøge os, derfor er det vores fornemmeste opgave at give dig præcis det, du har brug for.

Vi har forsøgt at gøre omgivelserne på klinikken lidt anderledes fra en almindlig tandlægeklinik, så du har de bedste muligheder for at føle dig godt tilpas.

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Rosensgade

86 19 17 11

Rosensgade 14, 8000 Århus C

Skejby

86 10 98 11

Skelagervej 7, 8200 Århus N

Hasselager

86 28 45 15

Hovedvejen 46, 8361 Hasselager

Find os her

Vi har tre klinikker.

Den ene er centralt placeret i Rosensgade 14, midt i byen, tæt på Aarhus Domkirke. Der er parkering ved Dokk1, og hvis du er på cykel, kan du parkere lige uden for døren.

I Skejby er vi placeret i Skejby Centret, Skelagervej 7, 8200 Århus N. Der er parkering lige uden for døren. Bus 1A, 6A og 15 holder lige ved klinikken.

I Hasselager er vi placeret på Hovedvejen 46, 8361 Hasselager. Der er parkering lige uden for døren, og bus 1A holder lige ude foran.