Tandlæge Jette Odgaard stopper på klinikken per 1.5.2016. Vi takker Jette for hendes indsats i forbindelse med og efter overdragelsen og ønsker hende alt godt fremover.

Vi vil derfor gerne præsentere de nye ansigter på klinikken. De vil gøre deres bedste for at hjælpe jer til at have gode og sunde tænder resten af livet og løfte arven efter Jette.

Aarhus Tandcenter

Den nye ejer, tandlæge Michael Kristensen, har en del af jer nok mødt før, da han har været tilknyttet klinikken i nogle år. Michael tager sig fortrinsvist af operationer, men glæder sig også til at hilse på jer ved de regelmæssige eftersyn.

Aarhus Tandcenter Skejby

Flere af jer har også allerede mødt tandplejer Maria Bach Le, som er kommet til klinikken i oktober 2015. Maria har før denne ansættelse arbejdet nogle år i Schweiz. Hun er meget omhyggelig og sætter en ære i, at I får grundige undersøgelser og ikke mindst paradontosebehandlinger. Hun foretager primært eftersyn, tandrensninger og parodontose-behandlinger.

Kristian 03

Tandlæge Kristian Illemann kan I også allerede have mødt. Han arbejder både i Skejby og i Rosensgade. Kristian foretager de regelmæssige undersøgelser, almindelig tandbehandling og er ved at videreuddanne sig inden for rodbehandlinger

De vil alle sætte sig grundigt ind i jeres journaler og glæder sig til at lære jer at kende.

Aarhus Tandcenter Skejby

Skulle nogle af jer have præferencer for en kvindelig tandlæge, så lad os det endeligt vide, så skal vi nok sørge for dette. Tandlæge Marianne Andersen fortsætter som tidligere.

Derudover vil vi gerne præsentere vores nye hjemmeside, www.aarhustandcenter.dk, der gik i luften 1.5.2016. Du har her mulighed for at finde informationer vedrørende behandlerne, behandlingerne og meget andet. Derudover kan du fremadrettet booke tider via hjemmesiden, hvis du ønsker det. Vi fortsætter selvfølgelig også det almindelig indkald, som du allerede er vant til.

På opfordring af flere patienter vil vi samtidigt gerne benytte lejligheden til at forklare lidt om den nye overenskomst.

Den 1/4/2015 indførte sundhedsstyrelsen en ny overenskomst. Priserne til ydelser som eftersyn, tandrensning, røntgen, parodontosebehandling m.m. dikteres fra sundhedsstyrelsen og derfor er ens på alle klinikker underlagt sygesikringen.

Den nye overenskomst har medført, at behandlingen af parodontose er blevet dyrere. Selvom vi er kede af det på jeres vegne, er vi nødt til at følge de nye retningslinjer, da vi ellers risikerer påtale fra sundhedsstyrelsen.  Vi skal gøre vores bedste for at forklare, hvad dette har af betydning for jer, når I kommer på klinikken.

Flere har ønsket at vi har tilbud om lånemuligheder. Vi har derfor som noget nyt lavet særaftale med Sparexpress, der giver mulighed for at tage VIP lån eller 1 års rentefri lån ved behandlinger på klinikken. Der findes information og kan søges om lånene direkte via vores egen hjemmeside under ”finansiering”.

Har I spørgsmål til ovenstående punkter, er I selvfølgelig mere end velkomne til at ringe eller skrive til os eller blot spørge os næste gang vi ses på klinikken.

Vi glæder os til at se jer!

Mange hilsner fra

Hele tandteamet i Aarhus Tandcenter Skejby.