Nyhedsbrev August 2015

Kære patienter

Efter mange års trofast virke som tandlæge i Skejby centret har tandlæge Jette Odgaard valgt så småt at sætte sporene i retning mod tilværelsen efter arbejdslivet. Derfor har hun valgt at overdrage klinikken til en ny ejer. Tandlæge Michael Kristensen og hans kone Anne-Marie Bojer, som ejer Aarhus Tandcenter ApS har overtaget klinikken per 1.7.2015.

Aarhus Tandcenter Aarhus Tandcenter

Michael har allerede været tilkoblet klinikken som kirurg, har behandlet flere patienter i Skejbycentret og kender dermed både jer og stedet. Så han ved, hvordan tingene fungerer og han ved, hvordan de fungerer for jer. Så det vil der ikke blive ændret på. Derudover fortsætter Jette som tandlæge på klinikken, hvilket betyder, at alle som har haft Jette som tandlæge, beholder hende som tandlæge. Så ligeledes her sker der ikke den store ændring.

Hvad ændrer sig? Navnet kommer til at blive ”Aarhus Tandcenter Skejby”, så det er nyt. Nogle få behandlinger vil ligeledes blive justeret, men det lægger I som patienter ikke mærke til, da der primært er tale om tekniske ændringer. Samtidig opdaterer vi vores journalsystem, hvilket I heller ikke kommer til at lægge mærke til, udover at vi i starten måske lige skal vænne os til det og derfor håber på jeres forståelse.

Grundet manglende tider til eftersyn i aftalebøgerne hos både Lykke, Marianne og Jette, har vi allerede nu valgt at ansætte en ny tandplejer: Maria Bach Le, som er 28 år og bl.a. har arbejdet i 2 år i Schweiz som tandplejer. Hun er både dygtig, grundig og meget venlig og blid, så vi håber, I vil tage lige så godt imod hende, som hun vil tage imod jer.

Derudover fortsætter vi jo med den gode, personlige behandling, I er vant til. De få opjusteringer bag facaden, der gør tingene udenom behandlingen lidt mere effektivt, kommer I til at opleve ved at få en endnu bedre service og behandling.

Vi ser frem til fortsat at møde jer i vante rammer, blot med nye ejere og håber, at I fortsat vil være tilfredse med at komme hos os.

Mange venlige hilsener

Jette Odgaard, Michael Kristensen og hele tandteamet