Nyhedsbrev Oktober 2014

Tingene står sjældent stille i Aarhus Tandcenter. Vi udvikler hele tiden på forholdene i og omkring vores behandlinger og 2014 har på ingen måde adskilt sig i den henseende. Hermed de seneste tiltag og ændringer:

Personale ændringer

Tandlæge Birthe Stoumann valgte den 1. september 2014 at gå pension efter 41 år som tandlæge. Vi har, sammen med Birthe, brugt rigtig meget tid på at sætte os godt ind i journalerne. Vi håber dermed, at de patienter, der var hos Birthe, vil opleve en god og glidende overgang til deres nye tandlæge. Tak til Birthe for hendes mangeårige indsats.

Kristian 03Samtidig har vi fået en ny kollega, tandlæge Kristian Illemann, der er uddannet på Aarhus Tandlægeskole. Han er, som os andre, meget dedikeret til faget og hjælper blandt andet ExamVision med at videre udvikle lup briller. Vi glæder os til samarbejdet.

Tandlæge Signe Rasmussen og tandplejer Kristine Kyhl Jakobsen er kommet tilbage efter barsel, hvilket vi er rigtig glade for. Dermed siger vi samtidig tak til vores to vikarer for Signe og Kristine, tandlæge Amela Drljevic og tandplejer Malene Hansen, og ønsker dem alt godt fremover.

Teknologisk udvikling og nyt udstyr

ctCT Scanner

Vi kan med stolthed præsentere vores nye scanner på klinikken
CT Scanner CS 8100 3D System!

CT- scanneren er et avanceret røntgen apparat, der kan tage et 3D-røntgen billeder af hele kæben eller dele af kæben. Dette medfører en præcis diagnose og en mere målrettet, kortere og mere behagelig behandling. Eksempelvis kan nogle operationer fremover udføres på den halve tid og med højere præcision. (for flere informationer se vores hjemmeside)

Implantater

implantatTandlæge Michael Kristensen har, på grund af sin store erfaring inden for implantater, som en af de få, fået mulighed at kunne tilbyde de nyeste implantat typer før andre klinikker. Dette gør, at vi nu kan forkorte helingstiden fra implantatindsættelse til den endelige krone, bro eller tryklås monteres.

Desuden er tandlæge Michael Kristensen udvalgt som kursusgiver om implantater i hele Danmark igen til næste år.

Aarhus Tandcenter i medierne

På grund af udviklingen i klinikken har vi i flere omgange fyldt i medielandskabet. Se de forskellige indslag her:

Tandlæge bladet
Jyllandsposten
HK bladet

Ny hjemmeside

Apropos medier, så har vi fået en ny, opdateret hjemmeside, hvor du nu kan finde samtlige informationer om behandlinger, priser, patientudtalelser, billeder m.m. Den nye side kan anvendes på både pc, tablet og mobil. Vi har gjort os umage for at holde siden så overskuelig og ligetil som muligt. Blandt andet kan du komme ind på vores online booking fra alle siderne nu. Du skal bare klikke på den røde knap i øverste højre hjørne på siden.

Vi håber, at I vil tage godt i mod alt det nye, og glæder os til se jer på klinikken.

Har I spørgsmål, ris eller ros er I som altid velkomne til at kontakte os på klinikken.

Med venlig hilsen
Tandlægerne Anne-Marie Bojer, Michael Kristensen og hele tandteamet