Nyhedsbrev sommeren 2015

Så blev det endelig sommer – nu hvor ferien er ved at være forbi. Vi har selvfølgeligt holdt åbent for at kunne tage imod jer, hvis I skulle få problemer med tænderne. Heldigvis har kun ganske få af jer måtte bruge ferietiden på at få akut tandbehandling.
Traditionen tro fortsætter udviklingen i klinikken, og siden sidste nyhedsbrev er der flere forandringer og tiltag vi kan berette om:

  1. Nye parkeringsmuligheder
  2. Teknologisk udvikling – Mobilepay, SWIPP og Check In
  3. Personale ændringer

Nye parkeringsmuligheder

Byggeriet (eller rettere byggerierne) ved havneområdet kører på fuldt tryk og flere afsluttes heldigvis efterhånden. Deriblandt Navitas, som nu byder på mange parkeringspladser kun 10 minutter fra klinikken, Dokk 1 (det nye Hovedbibliotek) er også åbnet for parkering – Nordeuropas største underjordiske p-anlæg – kun 10 minutter fra klinikken.

Dermed opstår 2 nye store p-muligheder få minutters gang fra klinikken for jer, der ankommer med bil.

Teknologisk udvikling – Mobilepay, SWIPP og Check In

De nyeste teknologiske tiltag kommer alle til gode. Vi har nemlig indført både SWIPP og Mobilepay, så I nemt kan betale efter behandlingen og ikke er afhængige kreditkort. I kan selvfølgelig stadigt bruge dankort / visa dankort.

Derudover har vi monteret en automatisk ”check in” terminal i vores modtagelse. Når du ankommer, indlæser du dit gule sundhedskort – og kan derefter sætte dig i vores hyggelige venteværelse og nyde en kop kaffe eller te og læse avisen. Du må selvfølgelig også bare sige det i receptionen.

Personale ændringer

På personalesiden bliver der ligeledes udviklet. Tandlæge Signe Rasmussen udvider nemlig familien og går på barsel den 9. september. Tandlæge Kristian Illemann er pr 1. september ansat på fuld tid og fungerer samtidigt som barselsvikar for Signe.

Vores nyeste skud på stammen er klinikassistent elev Samira, som er startet på klinikken den. 23. marts 2015. (Desværre mangler billedet af Samira, da fotografen var syg, dagen det skulle optages, men det følger). Samira er fra Somalia – er altid smilende og tager varmt og venligt imod vores kunder. Så vi håber, I vil tage lige så godt imod hende, som hun vil tage imod jer.

Endelig har vi fejret at vores klinikassistent elev Ann-Mari Broholm bestod svendeprøven med et super flot 12 -tal og dermed var blandt årgangens bedste. Vi har valgt at fastansætte Ann-Mari, så hun bliver på klinikken.


Med ønsket om at I alle har haft en god sommer!

Mange hilsener

Anne-Marie Bojer og Michael Kristensen samt hele tandteamet