Rosensgade

86 19 17 11

Skejby

86 10 98 11

Hasselager

86 28 45 15

Genåbning for almindelig tandbehandling

Sundhedsstyrelsen har nu givet tilladelse til en gradvis genåbning – og vi glæder os til at se jer.

Vi følger selvfølgelig de retningslinjer der udstikkes fra sundhedsmyndighederne og høje krav til hygiejnen er en selvfølge hos os – så du kan være helt tryg ved at komme til behandling her.

Husk:

Hold afstand i venteværelset. Kom kun kort tid før din behandling , da der ellers bliver for mange i venteværelset.

Sprit hænder når du kommer ind på klinikken. Flasken står på skranken

Hvis du har symptomer på covid: hoste, feber og træthed skal du blive hjemme.

Vi ses!

Et hus med specialer og eksperter

Vi er faktisk den eneste klinik i Danmark, hvor man som standard bliver behandlet af tandlæger, der arbejder med et afgrænset fagområde – på den måde sikrer vi dig kompetent behandling, hvor du er i centrum. Og hvor du kan være forvisset om, at vi ikke kun skriver – men faktisk er up to date med behandlingsmulighederne.

Find os her

Vi har tre klinikker.

Den ene er centralt placeret i Rosensgade 14, midt i byen, tæt på Aarhus Domkirke. Der er parkering ved Dokk1, og hvis du er på cykel, kan du parkere lige uden for døren.

I Skejby er vi placeret i Skejby Centret, Skelagervej 7, 8200 Århus N. Der er parkering lige uden for døren. Bus 1A, 6A og 15 holder lige ved klinikken.

I Hasselager er vi placeret på Hovedvejen 46, 8361 Hasselager. Der er parkering lige uden for døren, og bus 1A holder lige ude foran.

Det siger vores kunder

100% smertefri behandling

Hos Aarhus Tandcenter er vi yderst opmærksomme på, hvor svært det kan være at lægge sig i tandlægestolen. En væsentlig faktor, der kan medvirke til at gøre tandlægebesøget til en god oplevelse, er at vide, at behandlingen kan foregå helt uden smerter.

Her gør vi en dyd ud af altid at behandle 100 % SMERTEFRIT.

Kig indenfor på klinikken